Kleine beurt in Purmerend

Bij Vakgarage Willem Schoon wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Willem Schoon niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Willem Schoon voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Purmerend altijd langs Vakgarage Willem Schoon om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Purmerend? Kom dan langs Amperestraat 31 in Purmerend (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgaragewillemschoon.nl of bel naar 0299-648481.

Contactgegevens

Vakgarage Willem Schoon
Amperestraat 31
1446 TR Purmerend

tel.: 0299-648481
mail: info@vakgaragewillemschoon.nl